Mijn favorieten

Onze medewerkers

Thuis bij Jan Jansen Makelaardij

Anita Fiers
Anita Fiers
N.V.M.-makelaar o.g.
Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk vak. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe, bijzondere mensen. Ik kom bij veel mensen thuis. Wanneer ik een koper en een verkoper bij elkaar kan brengen is dit voor mij de kroon op mijn werk. Een tevreden klant maakt mijn dag goed.
Mirja Hogeweg
Mirja Hogeweg
Assistent makelaar
Begin 2017 heb ik na een periode van acht jaar in het bankwezen de stap terug gemaakt naar de makelaardij. Ik voelde me direct weer 'Thuis'. Het aan- of verkopen van een woning is een belangrijke stap in iemands leven. Hierbij is een goede begeleiding van groot belang. Kernwoorden als accuraat, persoonlijke aanpak, deskundigheid, en rust zijn hierbij ,wat mij betreft, van groot belang. Mijn brede ervaring zorgt ervoor dat je mij zowel aan de telefoon als tijdens een bezichtiging zult treffen.
Jeroen van Belkom
Jeroen van Belkom
Erkend hypotheekadviseur
Mijn naam is Jeroen van Belkom. Als erkend hypotheekadviseur maak ik een uitgebreide inventarisatie van uw huidige situatie, wensen en omstandigheden. Door mijn jarenlange ervaring in de hypotheken, breng ik voor u het juiste advies uit. De kracht van ons kantoor zit hem in volhardendheid en oprechte zorg voor onze klanten.
Moniek van Hest